Echte schoonheid komt van binnenuit. Aloe vera  helpt daarbij!
 

Wat is Aloë Vera?

Aloë Vera, ook wel medicijnplant of wonderplant genoemd, was al bekend in de oudheid. De gel van deze plant heeft een diep reinigende werking en een positief effect op het inwendige van de mens. Het versnelt het genezingsproces van brandwonden, ontstekingen en blaren. Ook verbetert Aloë Vera het immuunsysteem, helpt het bij spijsverteringsproblemen, en is vooral zeer effectief bij allerlei huidproblemen. De gel is beschikbaar in de vorm van een drank en bevat meer dan 200 wetenschappelijk aantoonbare werkzame stoffen, waarvan is bewezen dat deze goed zijn voor de mens. Het is zeer rijk aan vitamines, mineralen, sporenelementen en aminozuren, die o.a. belangrijk zijn voor de celgroei. Het is dan ook één van de beste voedingsmiddelen waar de mens over kan beschikken. En natuurlijk, natuurlijk! Deze producten kunt u hier bestellen.

Kenmerken van Aloë Vera 

  • Ontgiftend
  • Ontstekingsremmend à anti sceptisch en antiviraal: dood bacteriën, schimmels, virussen.
  • Cel vernieuwend
  • Dringt door de huidlagen heen
  • Kalmerend
  • Pijnstillend
  • Jeuk stillend
  • Bloedstelpend
  • Veilig

Drinkbare Aloë Vera Gel …

Het is veilig voor jong en oud. Het verhoogt de weerstand tegen verkoudheid en andere virale-, microbiële- en schimmelinfecties. Het houdt de huid jong en gezond. Aloë Vera ontgift het lichaam,wat zeker nodig is, gezien wij vele slechte stoffen in onze darmen vasthouden, waardoor wij ziek kunnen worden. Aloë Vera producten worden door miljoenen mensen in de gehele wereld gebruikt. Zowel jonge als oudere mensen, nemen het vooral om energieker te zijn en om beter te functioneren. Kortom; pure Aloë Vera producten kunnen een positieve bijdrage leveren, en zijn een nuttige aanvulling op uw huisapotheek. De AV Gel bestaat uit 96% pure Aloë Vera gelei (28,41 euro per liter en daar doe je ongeveer een maand mee) Aan de AV Berry Nectar zijn veenbessen toegevoegd die er voor zorgen dat bacteriën in de urinewegen gemakkelijk uit uw lichaam verdwijnen. (28,41 euro) Aan de AV Bits ‘n Peaches' zijn stukjes van de aloepulp die gedrenkt zijn in perzikconcentraat toegevoegd. Perziken zijn rijk aan vitamine A, B en C, het stimuleert de klieren en heeft een positieve invloed op je luchtwegen. (30,95 euro) De AV Freedom bevat als extra’s glucosamine- en chondroïtinesulfaat, die de aanmaak van kraakbeen in de gewrichten bevorderen. De toegevoegde methyl sulfonyl methaan (MSM) is een krachtige ontstekingsremmer. Deze drie stoffen kunnen veel baat geven bij diverse gewrichtsaandoeningen.Ook vele (top)sporters maken er dankbaar gebruik van. (39,01 euro)  

De huid, ons grootste (afval)orgaan, beschermt ons tegen kwalijke invloeden van buitenaf zoals straling en bacteriën. Om uw huid in topconditie te houden is het belangrijk ook de inwendige mens te verzorgen. Wist u dat vele huidaandoeningen het gevolg zijn van darmproblemen? De combinatie van een Aloë Vera drank met de juiste crème zorgt voor een effectieve bestrijding van allerlei huidaandoeningen. Ook de op Aloë Vera gebaseerde crèmes zijn een weldaad voor uw huid. De lotions geven de huid de nodige voeding en verbetering van de celstructuur. De Gelly is bij uitstek geschikt voor (zonne)verbrandingen en wondheling. Voor pijnlijke spieren en gewrichten kan de Heat Lotion uitkomst brengen. Huidaandoeningen kunt u proberen te bestrijden met onze Propolis Crème. Propolis, een natuurlijk antibioticum dat door bijen wordt geproduceerd. De MSM gel vermindert zelfs littekens. Aloë Vera houdt de huid jong en beschermt tegen rimpels.

Productkwaliteit

Forever producten stimuleren en ondersteunen het eigen probleemoplossend vermogen van het lichaam!
Een bereidingswijze van goede Aloë Vera gebeurt volgens regels, die zijn opgesteld voor de farmaceutische industrie. Dit betekent dat het product, maar ook het productieproces, voortdurend wordt gecontroleerd op hygiëne en kwaliteit. Zodra het product is goedgekeurd, wordt het verzegeld, en krijgen de Aloë producten een keurmerk mee van het International Aloë Science Council, als bewijs van een hygiënische bereiding en een gewaarborgde kwaliteit. Dit betekent, dat de heilzame bestanddelen intact zijn gebleven, en dat het product dus even werkzaam is als wanneer u de gelei rechtstreeks uit de plant zou halen. De producten van Forever Living Products hebben dit zegel en patent op het stabiliseren van de aloë vera. Praktisch alle producten in de winkel welke aloë vera bevatten, bezitten niet de goede kwantiteit, waardoor de aloë niet tot nauwelijks werkt.

 

Mocht u meer informatie willen over de producten, de inkomensmogelijkheden of iets willen bestellen, vraag naar de mogelijkheden bij Vathorst Massage.