Mijn cliënten aan het woord: “Waarom Vathorst Massage”?

“De aanleiding was een periode met veel stress, rugklachten en onduidelijke pijntjes. Massage leek een goede oplossing. In het eerste contact met Fleur ervoer ik meteen een fijne open sfeer waarin je kunt zeggen, denken en voelen wat je wilt. Fleur maakte duidelijk dat iedere behandeling bij jezelf begint en dat je zelf kunt aangeven waar je op dat moment behoefte aan hebt of naar op zoek bent.

Hierdoor had ik bij haar niet het gevoel in een programma gezet te worden, maar waren we samen op onderzoek en op weg naar resultaten.

Fleur vertelde dat het lichaam en de geest zichzelf kunnen genezen. Dit bredere perspectief om naar ziekte en problemen te kijken heeft erg verruimend gewerkt.

Ook na de behandeling kun je verder met deze principes. Niet onbelangrijk is dat er door dit uitgangspunt geen afhankelijkheidsrelatie tussen client en therapeut ontstaat.

De cliënt blijft autonoom en de drempel om zonodig opnieuw hulp te vragen laag.

Fleur is deskundig in ambachtelijke zin. Ze weet duidelijk wat ze doet en investeert veel in haar eigen opleidingen en training. Dat maakt dat ze kan behandelen vanuit een breed handelingskader.

Haar hulp gaat echter verder dan het toepassen van methoden en technieken.

Hartverwarmend is haar enthousiasme, vrolijkheid en liefdevolle aandacht voor degene die hulp aan haar vraagt.

Deze combinatie van persoonlijke aandacht, deskundigheid en in vrijheid alles laten bestaan, maakt Fleur in mijn ogen tot een topper!”

Groetjes Hans van der Kooij


“Ik heb destijds voor jou gekozen omdat ik zocht naar holistische massage bij mij of mijn werk in de buurt.

Jouw “boeddhistische” tekst op je pagina sprak mij aan.

Waarom ik bij jou blijf terugkomen:

Jij doet je werk (gesprek en massage) met aandacht, interesse en liefde.

Dat voel ik en dat brengt mij al rust en in een betere stemming.

Ik voel me dan al minder “scherp en hoekig” worden: ik word zachter, opener en dat voelt ook weer beter.  Kortom: je deskundigheid, maar vooral ook je persoon(lijkheid) maken dat ik voor Vathorst Massage kies!”

Groeten Bop Epema

“Ik kom naar jou praktijk omdat je heel begaan en geïnteresseerd bent en ik me zodra ik binnen kom rustig en welkom voel.

Ook mag ik alles denken en voelen en je benadrukt dat niks slecht of fout is.

Je manier van praten en aanraken is geruststellend en helend.

En er word gelachen en gehuild en er word nooit veroordeeld.

Ik voel me altijd beter in m’n vel en in balans als ik weg ga.”

Groetjes Mirjam van de H.

“Ik heb voor jou gekozen omdat ik eens een nieuwe manier van massage wilde proberen. Verandering geeft nieuwe inzichten. Daar ik nog steeds elke maand weer een afspraak plan, geeft aan dat de massages mij goed bevallen. Ik stel je interesse op prijs en wat ik belangrijk vind is dat je altijd eerst op zoek gaat naar waar ‘problemen’ zich bevinden. Je gaat niet luk raak aan de slag maar met een doel. Er heerst een sfeer van vertrouwen en rust, dat is belangrijk.”

Mooie groet, Patrick Schouten


“Door je benadering van de massage. Alles (emoties/gevoelens/energieën) mag er zijn en de ruimte krijgen, het hoeft niet verklaard te worden.
Je kijkt naar het gehele lichaam.
Je laat de klant praten vooraf.  Door met fleur vooraf in gesprek te gaan kan er dan nog worden besloten welke massage op dat moment het beste voor je voelt. Het kan dus zijn dat je van te voren een massage techniek in gedachte had, maar dat een andere methode op dat moment beter bij je past.”

Corina