Hoe meer je geeft hoe rijker je je voelt

 


massage-therapie

Hoe meer je geeft hoe rijker je je voelt

Ik doe mee met een prachtig initiatief: Vrijwillige Vrijdag. Mensen die zich hieraan hebben verbonden, geven één keer per maand een gratis behandeling weg aan iemand die het heel erg nodig heeft. Het doel van Vrijwillige Vrijdag is het creëren van een betere wereld. Een wereld waarin iedereen gezond en in balans is. Ik geloof dat we samen zo’n wereld kunnen creëren als iedereen zijn steentje bijdraagt.

Gratis massagebehandeling

In oktober gaf ik de eerste gratis massagebehandeling weg aan een vrouw die letterlijk en figuurlijk veel last op haar schouders droeg. Een jaar geleden was ze nog in mijn praktijk en toen voelde zich gefrustreerd in haar huwelijk; alsof zij en haar man geen contact meer met elkaar konden krijgen. Nu een jaar later heeft haar man de diagnose MS gekregen en zijn er allerlei kwartjes op hun plek gevallen. Hun hele leven stond op zijn kop. Naast dat het ze aan de ene kant een onzekere toekomst geeft, heeft het ze aan de andere kant meer samengebracht als ooit tevoren. Na zoveel tegenslag voelde deze gratis massagebehandeling als een positief teken van het universum, dat het leven het goed met haar voorheeft, het was op het juiste moment.

Massage; een moment van rust en herstelboom-bezieling

In november gaf ik de tweede gratis massagebehandeling weg aan iemand die door een chronische ziekte noodgedwongen veel tijd voor zichzelf neemt. Terwijl de kinderen op school zitten, probeert ze te rusten en niets te doen. Dit lukt redelijk zolang er geen andere afspraken tussendoor komen. Een massage zou haar zoveel brengen! Ze moet op dagelijkse basis naar haar lijf luisteren en probeert dat zo goed mogelijk te doen. Maar dat gaat zeker niet elke dag goed aangezien de behoeftes van de kinderen vaak voor de behoeftes van haar lijf gaan. Een holistische massage is voor haar een pas op de plaats en een moment om te voelen of ze niet te veel over de grens gaat. Ook is het een moment van rust en herstel voor zichzelf.

Het perfecte moment

Op de dag dat ik haar uitnodig is ze niet in de gelegenheid om te komen. Ze geeft te kennen dat ze graag de massage cadeau zou willen geven aan haar man. Naast zijn fulltime baan en de mantelzorg kan hij het ook zeer goed gebruiken. Het komt eigenlijk op het perfecte moment voor hem. Hij zet zichzelf altijd op de tweede plaats, dus hij verdient wel wat voor zichzelf. En zo gebeurt het. Hij geeft aan dat het als geroepen komt. Hij geeft te kennen dat er een hoop spanning is waar te nemen, gejaagdheid, zijn lijf voelt doodop. Door de massage voelt hij zich aangeroerd, er is meer voelbaar dan hij dacht. Het geeft hem letterlijk en figuurlijk ruimte en een stukje rust. Ook zegt hij dat hij graag zijn vrouw langs wil sturen.

Energielevel opkrikken

In december is de volgende gratis massagebehandeling. Voor iemand die op dit moment in scheiding ligt en een onregelmatige, drukke baan heeft. Ze ervaart de nodige stress, emoties en is erg moe de laatste tijd. Daarbij komt dat ze net is verhuisd. Ze heeft weinig tijd om momenten voor zichzelf te nemen, dus is erg blij om een massage te ontvangen. Ze hoopt wat spanning kwijt te raken en haar energielevel wat op te krikken.

nog-kleinerVrijwillige vrijdag

Ik ben erg dankbaar dat ik op deze manier iets kan bijdragen aan het leven van mensen. Ben jij toe aan tijd en aandacht voor jezelf en voel jij dat je een massage mag/kan/wilt ontvangen? Of ken je iemand anders die het volgens jou heel erg nodig heeft? Maak dan kans op een gratis massagebehandeling bij Vathorst Massage.

Dit moet je doen:

  1. Schrijf je in voor de massage via vathorstmassage.nl
  2. Stuur een mail aan info@vathorstmassage.nl en geef daarin antwoord op de volgende vraag: Wat kan een holistische massagebehandeling jou, of degene die je aanmeldt, geven?

Ik maak eind van de maand bekend wie de massage krijgt, je ontvangt persoonlijk bericht. Ik hoor graag van je!

 

Hartelijke groet,

Fleur

 

Comments are closed.